Söndag


Ännu en helg är snart avklarad. Klockan är nu över 00:00 och jag är fortfarande vaken, ska fika lite med älsklingen sen blir det sova, sova, säng, säng, säng!
Igår var Fia hit och lånade duschen eftersom deras vatten hade frusit (IGEN!), egentligen hade dom fixat det innan hon hade kommit hit, men hon kom hit ändå bara för att träffa oss en stund. Det tycker jag var helt underbart snällt och gulligt! <3
Efter lite -" Nu måste vi hitta på nåt igen, det får inte gå så här lång tid mellan gångerna!!!"- surr så for hon hem igen och jag försökte få lill skruttan att sova en stund. Jag hyllar vällingens effekt att få dom små att hamna i matkoma!
Emeli kom förbi en stund efter jobbet på eftermiddagen och sen var det bara att hoppa i duschen och göra sig klar för middag hos Micke och Satu. Middagen bestod av Jimmy och Mickes hargryta. Den blev bra, dom tyckte den var god. Men lite för vilt för min del... hehe
Lite senare på kvällen blev vi barnfria, vilket faktiskt var riktigt skönt, fast det inte var planerat. Konstigt nog så vaknade jag inte en enda gång inatt, brukar jag alltid göra när hon sover borta.

Idag
följde jag med Satu till Birsta. Hon hade messa ärenden så vi for från affär till affär och kom hem med nästan allt hon skulle ha. Jag hade ETT ärende och det glömde jag... Är det inte lite typiskt mig kanske? Suck.
När vi kommer hem så sitter papporna med döttrarna som tydligen inte hade varit så snälla. Hehe ska dom ha det... Dom blev iallafall nöjda och glada när vi kom hem!

Imorgon
ska vi fira min älskade moster som fyller år! <3 Sen ska vi faktiskt bara vara hemma och ta det lugnt, lill pluttan behöver verkligen det nu. Jag med för den delen...

Nu blir det fika sen var det sova ja...
Gnatt!

Kommentarer
Postat av: Dubbel Morfar.

De ende jäg ha fott si tå lill cessa här dä ä en bild däpå moras tilifon, ärä na rättvist mä dä? va!

Men vi fo fäl ses nu då hos gaammel Mostra. Ha dä å vi ses!

2010-01-10 @ 11:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥