Meh?!?


Varför kom vintern tillbaka? 
Igår såg det ut så här:

Vi va ute mest hela dagen, junie lekte cirkus och klättrade på stenar och i träd. Hedda sov, jag skottade, plockade undan lite på gården och grannen kom förbi på en kaffe som vi drack ute på bron! 
När hon skulle gå hem kom Jossan traskandes förbi, så bjöd in henne på en kopp kaffe med. Det blev en massa surr och jag fick inte så mkt mer gjort. 😊 
Efter middagen drog Camilla med mig och Hedda på en promenad, tur man har henne... 💜

Idag när jag tittade ut såg det verkligen inte lika mysigt ut ute som igår! 
Jag plogade mig ner med hjälp av bilen och åkte till Madde och Eldon. Vi handlade lite och lämnade in bilen så det blev nån ordning på hjulinställningen. 
När vi kommit hen igen va det bara att dra fram snöräven igen så man kommer upp på gården. 
Snön va tung, klibbig och jävulskt jobbig!!!
Men på nåt vis så känns de bra efteråt, man har jobbat med kroppen, blivit svettig och det ser rent ut på gården! 

(Träningsvärk imorgon!!!!!!)


Nu ska jag slappa i soffan tills det är läggdags. 😊
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥