...


Min fina och högst älskade morfar har vandrat vidare, där sitter han säkert och spelar dragspel så mycket han orkar och ojar sig över hur dålig koll jag har på "jänta" som ramlar, klättrar och slår sig överallt.
Varje gång Hedda slår sig, ramlar av en stol, soffa eller slår huvudet i bordskanten så tänker jag på morfar. Han kunde för sitt liv inte förstå varför det ska vara kanter på bord, varför inte runda av dom!
Varje gång jag hör en dieselbil tänker jag på morfar, han körde alla bilar som han körde en gammal dieselbil.
När jag läser tidningen, tänker jag på morfar. Alla tidningsutklipp han satte in i sina pärmar.

Varje gång jag får en stund över så dyker tankarna på morfar upp.
Han är saknad, så oerhört!

Kvällen innan han gick bort låg jag och Jimmy i sängen och pratade om honom, vi pratade länge. Vi skrattade, jag grät.

Jag saknar dig morfar, mer än jag än jag trodde jag skulle göra. Det känns så konstigt, overkligt på något sätt. Jag var hos dig så mycket jag kunde den sista tiden, jag försökte hjälpa dig så mycket jag kunde.
Du är saknad! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥