Sol


Här fortsätter förkylningarna att avlösa varandra, Hedda hann vara frisk i max några dagar innan det började om igen. Snoret rinner och hon låter lite hes emellanåt, värst är astman som gör sig mer och mer påmind efter varje förkylning tycker jag... Ingen feber den här gången i alla fall!
 
Igår gjorde vi inte mkt, vi var inte tillräckligt snabb ut så när vi hade tänkt gå ut så var det väldigt dåligt väder.
 
Idag tog vi chansen så fort vi var klara med frukost och påklädning. strax före nio var vi ute på skoterspåret allihop (förrutom Jimmy som jobbade...). Rock var superlycklig som fick hoppa och studsa lös, Junie och Hedda fick åka bob och springa av sig lite dom med i skoterspåret.
Det kändes bra med lite friskluft och sol!
Efter en snabbvisit på affärn så åkte vi hem och fick i oss lite lunch. Hedda fick sova ute och Junie har lekt på sitt rum tills nu.
Jag har passat på att plugga, huvudet känns fullt med siffror, bråk, procent, multiplikation!
 
Jag har hunnit tvätta och vika in tvätt, förbereda middagen och städat toaletten.
Nu tänker jag landa i soffan en liten stund innan Hedda vaknar.
de positiva med att kliva upp tidigt är att man hinner väldigt mkt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥