Lördag


Nu är det bara fyra dagar kvar tills pappsen kommer hem! 
Barnen pratar med han varje dag genom FaceTime. Junie ställer tusen frågor och berättar vad hon gör om dagarna och Hedda sitter mest och skrattar och vinkar. 

Det känns att han varit borta länge nu. Efter dom pratat med han så blir Junie ledsen för att hon saknar pappa. 💕 

Vi har håller oss sysselsatt för det mesta för att dagarna ska gå lite fortare. I torsdag jobbade jag kväll och sedan sov vi över hos farmor och farfar. När vi kom isäng så vaknade Hedda och sen var hon vaken till strax efter ett. Lite sovmorgon fick vi ju faktiskt. 
I fredags va vi hemma och eldade och stökade undan lite disk och tvätt. Efter Heddas vila åkte vi till Madde och Sami för Taco-kväll. Efter frukosten imorse åkte vi alla in till Ica maxi och handlade och åt lunch. 
Junie följde med farfar till Coop och köpte lördagsgodis och fikade. 
Hedda somnade på vägen hem och sover fortfarande. 
Ikväll blir det en lugn hemma kväll. Jag och Junie köpte chips och Festis, så ikväll blir det film och gotta när Heddis har somnat! 😊 Imorse 😍 


Dom är så himla söta tillsammans! Dom kramas, härma varandra, leker och bråkar! Dom tar grejer av varandra, puttar bort varandra från soffan, stolen eller rutschkanan. Livsfarligt! 
Men för det mesta är dom vänner och snälla. 😊 

Min bästa köp idag var denna för extrapris på Ica maxi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥