Helg


Nu är helgen över. 
Har haft en supermysig helg med vänner, familj och bebisar! Dock inte vår egen... (SUCK) 
Fredagen spenderade jag och junie med faster och Eldon igen, börjar bli vår dag! Stan, lunch, massa mys.
Vi tog en liten promenad på den avstängda tågrälsen för att kanske sätta igång nåt, men de funkade inte... 
Kvällen spenderade vi hemma, Niklas kom på middag och lämnade Amos hos oss. Vi hade myskväll och junie visade en än gång vilken duktig storasyster hon kommer bli! 

På lördagen åkte vi till viksjö för att fira mommen. Blev bjuden på varm smörgåstårta och chokladtryffel! 
Jag och junie åkte hem till middagstid och tänkte ha en lugn hemmakväll medans pappren var chaufför. Istället för en lugn hemmakväll så blev det en lugn bortakväll.  Vi blev nerbjuden till grannarna där junie och deras treåriga Freja levde rövare och jag satt insjunken i deras soffa med en fet godisskål och två månaders Måns i famnen! 
Tänk att vi har så underbara grannar! 

Inatt var jag helt tvärsäker på att jag hade värkar. Fick lite smått panik när jag kände att det började, då kon alla minnen tillbaka och jag visste att det skulle bli värre! Efter ca två timmar försvann det och kvar blev nån slags molnande värk i ryggen. 
Faaaan... Tänkte jag. 

Idag har vi varit hos farmor och farfar. Grisarna har slaktas och jag gjorde son vanligt ingen nytta när det gäller slakt, jag somnade en stund i soffan istället. Jag har faktiskt gjort lite nytta, jag har dammsugat, städat, diskat och tvättat hemma. Så nu kan hon verkligen få komma, vi är mer än redo! 

Lite bilder från helgen:







Nu ska jag ta ur tacogratängen ur ugnen och duka lite fint tills Jimmy kommer hem från bandyn. ❤️

V.39


Nu har jag snart gått fulla tiden. Grymt less och min nattsömn är väl inte den bästa. Kliver upp mellan 3-6 ggr/natt, förutom inatt! Inatt klev jag upp en gång, EN GÅNG! Haft långa sammandragningar och små förverkar sedan igår. Kanske, kanske hon hade tänkt att kika ut snart... 
Men så har jag sagt många gånger så ska inte hoppas för mkt! 

Magen har "sjunkit" ännu mer, det är sjukt jobbigt att bara ta på sig strumporna! Å vilket gnäll, men jag är jätte less och med junie behövde jag ite ens hinna bli less. 

Idag har junie varit på dagis, jag passade på att träffa Camilla en snabbis och sen hälsa på Malin och lille William. William va lika charmig som vanligt och han passade även på att visa sina första riktiga steg! 💜 
När jag hämtar junie på dagis så åkte vi till faster och Eldon en stund. 
Junie lånade med sig casper hem, så nu sitter vi i soffan och myser. Jag får väl vagga den lilla råttan istället för bebis ikväll... 
Pajas ❤️





Fredag!


Idag hade jag tänkt att städa, lufta alla element och elda. 
Istället åkte vi till stan med faster Madde och Eldon. Handlade lite på rean åt stora och lillasyster. Lunchade på badhuset och sedan köpte vi med oss gofika till farmor. 
Nu är vi hemma igen, hela dagen har gått och jag har inte gjort nånting vettigt, rätt skönt faktiskt! 
Ikväll ska vi äta god mat och ha fredagsmys. Det är nåt visst med fredagar! 
Helgen är oplanerad, känns helt ok.
Jag har lovat att junie ska få cykla en sista gång innan vi ställer undan den, bäst man håller vad man lovat! 


Pluttisen!

Junies intervju kom för någon dag sedan. Lite roligt att läsa om vad hon tycker vad fritid är och vad hon brukar göra på sin fritid. :) 

Punkt punkt punkt...


Igår kom Jimmy hem från fjällen, en hel dag förtidigt!! 
Jag blev så paff och överraskad så jag hade kunna fällt en tår. (Jaja, hormoner...) 
Camilla har varit Jimmy sedan han reste och jag är så glad och tacksam att hon varit här! 
Eftersom jag känt mig lite hängig så höll jag mig hemma lördagen då jag egentligen skulle gått på bröllop. Känns väldigt tråkigt att jag missade min fina väns bröllop, men jag vet att hon förstår.  💙

Inatt och heeeela dagen idag har jag haft väldiga sammandragningar och förverkar. Inte vet jag om de leder nånstans just nu eller om det ska fortsätta så här någon/ några veckor till. Det gör inte så ont att jag vet att det snart är dax, men lite fundersam blir man ju... 

Idag har vi varit till viksjö en stund och hälsat på mommen och offan. Fick en massa gofika hos mina morföräldrar och jag måste säga att dom fått otroligt hemtrevligt i deras nya lgh. 
Kvällen har vi spenderat hemma i soffan. Farmor kom på besök en stund, annars en mkt lugn kväll. 
Imorgon ska vi till drakborgen med Satu och Matilda. Eller vi får väl se vad som händer... Host host
Fick en fin höstblomma av svärmor ❤


Min söndagskväll ^^

!!


Dagarna går, 27 dagar kvar till beräknat datum. 
Nu känns det tungt och jobbigt faktiskt. Det händer mkt dom senaste veckorna, lär ju bli lite större om jag går tiden ut oxå... 
Just nu har jag dragit på mig en förkylning. Helt onödigt! 
Jag har upptäckt att jag måste ta det lugnt för att slippa obehagliga stickningar och onda sammandragningar. 
De positiva med förkylningen är att orken tar slut fort och jag bara måste lägga mig en stund. Efter en timmes vila så mår jag mkt bättre! :) 
De värsta är att jag inte får vara med lilla Eldon. Det är sååå jobbigt att bara sitta och titta på han och inte få lukta, krama och bara hålla om honom! 
Konstigt hur mkt man kan känna för en liten parvel som bara funnits i en månad! 




Junie är så stolt över sina kusiner. Hon hjälper till att ta hand om dom och uppfostrar dom. ;) 



Här visar hon sina kusiner en mask! 



Nu ska vi åka och hälsa på Emeli en stund. :) 

Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥