Mysfredag!


Pappa Jimmy är hemma! ❤️ 
Junie blev super glad, Hedda blev lika glad som hon brukar bli efter en vanlig jobbdag. 8 timmar/ 10 dagar, vad är det för skillnad? 😆

Torsdagen spenderade barnen medan far, medan jag och Madde åkte till stan och pluggade. Efter plugget simmade vi några längder och bastade! 
Idag har vi jobbat och barnen varit på dagis. Dom ligger redan i säng, och jag tror vi gör desamma snart. Ögonen känns som bly!

Då knocken va på semester hos mina päron så blev Trassel kelsjuk.hon skulle helst ligga i ansiktet på en. Nu är Rock hemma igen och då duger inte vi längre. Dom busar (på Trassels villkor så klart...) och sover tillsammans. Oftast ligger Rock i fotöljen och Trassel ovanpå med sitt huvud på hans. 
Har tyvärr inte lyckats fånga det på bild eftersom dom inte ligger kvar om jag kliver upp och tänder lampan. 
Men dom är söta! ❤️ 

Lördag


Nu är det bara fyra dagar kvar tills pappsen kommer hem! 
Barnen pratar med han varje dag genom FaceTime. Junie ställer tusen frågor och berättar vad hon gör om dagarna och Hedda sitter mest och skrattar och vinkar. 

Det känns att han varit borta länge nu. Efter dom pratat med han så blir Junie ledsen för att hon saknar pappa. 💕 

Vi har håller oss sysselsatt för det mesta för att dagarna ska gå lite fortare. I torsdag jobbade jag kväll och sedan sov vi över hos farmor och farfar. När vi kom isäng så vaknade Hedda och sen var hon vaken till strax efter ett. Lite sovmorgon fick vi ju faktiskt. 
I fredags va vi hemma och eldade och stökade undan lite disk och tvätt. Efter Heddas vila åkte vi till Madde och Sami för Taco-kväll. Efter frukosten imorse åkte vi alla in till Ica maxi och handlade och åt lunch. 
Junie följde med farfar till Coop och köpte lördagsgodis och fikade. 
Hedda somnade på vägen hem och sover fortfarande. 
Ikväll blir det en lugn hemma kväll. Jag och Junie köpte chips och Festis, så ikväll blir det film och gotta när Heddis har somnat! 😊 



Imorse 😍 


Dom är så himla söta tillsammans! Dom kramas, härma varandra, leker och bråkar! Dom tar grejer av varandra, puttar bort varandra från soffan, stolen eller rutschkanan. Livsfarligt! 
Men för det mesta är dom vänner och snälla. 😊 

Min bästa köp idag var denna för extrapris på Ica maxi! 




Nya tag


Hedda fick feber, den gick över, full fart hela dagen/kvällen, sov hela natten! 
Jag lämnade henne på dagis för att få lite tid för matten. En stund senare ringer dom från dagis och säger att hon inte alls är så pigg! 

Mammahjärtat gick i tusen bitar, va dum jag var som lämnade henne alldeles för tidigt! 😢 
Imorgon blir det vab, vilket inte alls blev populärt för Junie, hon blev faktiskt riktigt sur! Hon skulle ju äntligen få vara kvar på dagis enda till halv fem! Vi möttes halva vägen och nu är hon nöjd igen. Som tur är så ska Eldon på dagis imorgon, så dom kunde lämna och hämta Junie oxå. 
Det känns ju riktigt bra att hon känner sån glädje för dagis. Jag har dåligt samvete för att det kan bli långa dagar och Junie älskar det! 

Idag blev lite gjort iallafall, vi har fastnat lite på en uppgift. Hjärnan arbetar så det snart ryker ur öronen! Det känns som att vi är väldigt nära lösningen, men vi kommer lixom inte över det sista hindret! 

Imorgon ska jag och Hedda bara vara hemma och ta det lugnt. Städa lite, tvätta, mysa och bara ha det bra. 
Det blir fiskpinnar och potatis till middag, till Junies STORA förtjusning. 

Vi saknar redan pappa. 
Junie frågade Hedda idag vart pappa va och Hedda gick till dörren och tittade. 
Då brast hjärtat ytterligare litegrann...

Bara 8 dagar kvar... ❤️

Dagis


Den här veckan börjar allt! 
I måndags va det första mötet för kursen jag ska börja. Va jag nervös och orolig innan, så va det ingenting för vad jag blev efter! 
Förvirrad var bara förnamnet! Efter vi träffat läraren vi ska ha och rätt ut några frågetecken så kändes det bra igen. 
Nu väntar jag bara på inloggningen till mailen så man kan komma igång. 

Hedda och Junie har börjat dagis. junie var överlycklig över att komma tillbaka! Hon hoppar ur sängen och först i bilen. 
Hedda är lite mer trögstartad. Men när vi väl kliver innanför tröskeln så går hon raka vägen in och börjar leka. Idag sov hon där för första gången. Eftersom hon är van att sova både fm och em så somnade hon på fem röda. Det värsta är att när hon sover bara en gång om dagen är att hon inte sover lika länge och vaknat på nätterna. Så nu får vi se hur det går framöver, då hon bara får sova en gång... 

På fredag börjar jag jobba igen. Det känns lite blandat. Det ska bli skönt att få in en rutin med jobb och plugg samtidigt som det känns lite tråkigt att min ledighet med barnen är slut... 

Bjuder på lite bilder från dagis 





Hedda och Eldon håller koll på varandra även om dom inte leker tillsammans hela tiden. Grinar den ena så börjar den andra! 
Idag satt jag och Madde vid bordet och tittade på dom. Det högg till i hjärtat när man såg dom sitta vid det lilla bordet. Vad hände? När blev dom så stor? 
Våra små bebisar! 💞 

Mitt 2014


Jag bjuder på en massa bilder från året som gått!


Jag har varit mammaledig och fått njuta av vår lilla bebis, känslan av att behövas och överflöd av kärlek till mina barn! Jag har verkligen tagit vara på den här första tiden och första året den här gången, inte behövt känna någon stress att jag måste tillbaka till jobbet. 

Medan syrran försökte få fram lillebror så var Amos hos oss. Vi hälsade på farmor och fiskade i fiskedamm!


Klenning! ❤️😄


 Massa mys!❤️



Jag hade ju turen att min fina granne var mammaledig samtidigt, så vi har hittat på mkt skoj! Här åker Junie och Freja skridskor på ishockeyplanen i Ramsås. 


Jag hade även turen att vara mammaledig samtidigt som min syster, vi har sammanstrålat många gånger hos våra fina föräldrar! ❤️


Junie har visat att hon är världens bästa syster! 💞 



En av alla fikaträffar med grannen och hennes syster, som oxå varit mammaledig! 


Den jag nog mest har umgåtts med under den här ledigheten är älskade svägerskan, tänk vad otroligt mysigt vi haft! Många tisdagar har vi spenderat på öppna förskolan med småttingarna. Efter öppna har vi handlat lunch och fika, hämtat Junie på dagis och sen haft mys resten av dagen. Tisdagar har varit mina favoritdagar! ❤️ 


Mamma har varit här och hjälpt mig komma iordning i växthuset. Å vad mkt grönsaker jag odlat iår!


Vi har fått ihop några träffar med moster och Jesper! (Fast alldeles för få ggr..) ❤️
 
 
Jimmy har varit på Gotland och fiskat, vi tjejer stannade i Sthlm hos Jimmys faster, där vi blev bortskämda med god mat och massa mys! 



❤️

Farmor och farfar fick killingar. 



Eldon busar med morbror och Hedda busar med Räven. 


Jag och Linnea tog med oss barnen till höga kusten lekparken. 


Hedda hjälpte till med veden!


Jag, Camilla och Linneorna tog några checkpoints! 


Vi njöt av sommarvärmen!


Tack vare Camilla så kom vi utanför älandsbro nångång då och då. 😄 

💕💕💕



Det börjades tidigt, nu när dom inte träffats på några dagar så kramar dom om varandra!

❤️ 


Stadsfesten!


Det har hänt mkt på och i vårt hus iår. Jimmy har byggt en fin altan som jag läääängtar till att få använda! Sen har vi hunnit renovera massor inne! 


Vi har fått rå om kusinerna lite, den här gången åskande det som tusan! Men vi lyckades få det till ett mysigt ljus och ljudspel ist för Läskigt. 😊 
 

Junie har varit på maskerad!


Lilla underbara Eldon har fyllt ett år! Helt otroligt vad fort det året gick! ❤️ 


Vi har lyckats träffas några efter vägen för att grilla. Super mysigt med alla barn! 


Allas våran Camilla har flyttat till Sundsvall. 😢 det märks mer än väl! ❤️ 


Vår lilla terminator har fyllt år! 💕 


Ja hon hinner göra mkt på en sekund! Helt olik sin lugna syster! 



Jag och några tjejer överraskade med massa plockmat och gotta när Camilla fyllde år. 😍 

Älsklingar! 💕 



Vi träffades hos syrran för att julbasar och pyssla, knäcken blev misslyckad annars lyckades vi ganska bra med resten! 


Uppesittarkväll hos svärföräldrarna. junie och faster klädde granen. 😊 


Julfina!


Sist men inte minst, min fina Junie! 
Hon som vuxit så otroligt på bara ett år! Både i psyket och längden. 😊 



År 2015 blir helt annorlunda! Jag ska snart börja jobba, jag ska plugga, Hedda ska börja på dagis, Junie kommer börja skolan i höst. 
Jag hoppas och tror att det kommer att bli ett lika bra år endå! ❤️
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥