Sol


Här fortsätter förkylningarna att avlösa varandra, Hedda hann vara frisk i max några dagar innan det började om igen. Snoret rinner och hon låter lite hes emellanåt, värst är astman som gör sig mer och mer påmind efter varje förkylning tycker jag... Ingen feber den här gången i alla fall!
 
Igår gjorde vi inte mkt, vi var inte tillräckligt snabb ut så när vi hade tänkt gå ut så var det väldigt dåligt väder.
 
Idag tog vi chansen så fort vi var klara med frukost och påklädning. strax före nio var vi ute på skoterspåret allihop (förrutom Jimmy som jobbade...). Rock var superlycklig som fick hoppa och studsa lös, Junie och Hedda fick åka bob och springa av sig lite dom med i skoterspåret.
Det kändes bra med lite friskluft och sol!
Efter en snabbvisit på affärn så åkte vi hem och fick i oss lite lunch. Hedda fick sova ute och Junie har lekt på sitt rum tills nu.
Jag har passat på att plugga, huvudet känns fullt med siffror, bråk, procent, multiplikation!
 
Jag har hunnit tvätta och vika in tvätt, förbereda middagen och städat toaletten.
Nu tänker jag landa i soffan en liten stund innan Hedda vaknar.
de positiva med att kliva upp tidigt är att man hinner väldigt mkt!
 
 

...


Sjukstuga igen...
Förkylningen vill visst inte släppa.
Heddas astma har blivit lite värre och därför stannar vi hemma idag.
Jag har städat och torkat golven inför helgen.
Junie har städat sitt rum och Hedda har mest hjälptill med att stöka ner igen.
Jag och Junie ska passa på att baka lite nu innan lillasyster vaknar.
På lördag fyller Junie hela 6 år. Jag kan inte förstå vart den tiden har tagit vägen! Tur att man har bloggen så man kan gå tillbaka och läsa.
På söndag blir det barnkalas och huset kommer fyllas av barn.
 
Junie längtar!
 
 

Lördag


Hedda vaknade inatt och var inte alls sugen på att somna om, hon låg mellan mig och Jimmy och gav oss pussar och kramar och klappade oss på huvudet. Det är ju såå mysigt när hon är på det humöret, men när det är natt så vill man ju faktiskt sova. 😄 
På morgonen klev Jimmy upp med barnen så jag skulle få sova lite längre. Hedda skrek och grinade mest hela tiden, så efter en timme kom Jimmy upp med henne till mig. Hon ville absolut inte ligga ner! Jag la armen om henne och "höll fast" hon i ungefär tio sekunder, sen tvärslocknade hon. Vi sov till tio!! Snacka om sovmorgon! 

När vi var uppe och klara allihop så åkte vi till farmor och farfar och åkte pulka i backen. Jisses va fort de gick! 
Tog konstigt nog inga bilder, så kan tyvärr inte visa va mysigt vi hade det. 😊

Det blev tidig middag och sen kvällsmys, nu är klockan strax över nio och jag är jätte trött! 
Camilla har nog rätt, det är lite pensionärs varning på mig... 😆 Det har iallafall varit en mysig lördag.Imorgon  ska vi till viksjö! 💕 längtar! 

Tiden


Den springer iväg i väldans fart... Det märks att jag både jobbar och studerar för jag hinner verkligen ingenting annat. Kompisar och familj va det längesen jag såg! 
Jobbet går bra, det är kul att vara tillbaka och jag har saknat mina fantastiska arbetskamrater. 
Plugget går oxå bra för tillfället. Som tur är så kan jag och Madde göra mkt ihop. 
Vi har även börjat simma, det va kallt som sjutton i vattnet, men de va roligt att få röra lite på kroppen och göra nånting för bara sig själv. 

Junie älskar dagis, hon blir lika sur varje gång jag hämtar henne, spelar ingen roll om klockan är ett eller fem, det är alltid förtidigt! 😊 men de känns positivt att hon trivs så bra där. 
Hedda trivs oxå väldigt bra på sin avdelning. Hon har super bra fröknar och det är få barn i gruppen. Jag kan inte tycka att hon behöver stimulansen lika mkt som Junie, men det är oftast inga problem att lämna, hon sover bra där, äter bra och hon grinar sällan. Så jag tar det som att hon känner sig trygg där. 😊 det är skönt att hon har Eldon där med och dom går oftast samma dagar, så lite av tryggheten ligger väl i honom med. 

Hemmet ser ut som ett bombnedslag. Tvätten är enorm och dammråttorna börjar förflytta sig ut mot det öppna ytorna, men det får vara så tills man kommit in i rutin med lämna, hämta, jobb och studier. 
Vi försöker hjälpas åt så mkt som möjligt, men de slutar mest med att båda halvsover i soffan när barnen är i säng. 😄 
Knocken har blivit väldigt åtaidosatt, vädret gör att man verkligen inte vill ge sig ut på mån promenad i mörkret. Det har mest blivit bus på gården och lite inneträning. 

Trasselsudden har blivit en innekatt tror jag... Hon vänder i dörren och går in igen.

Alltså längtar vi allihop till ljusare och VARMARE tider. Sommar! 

Ändå bjuder jag på en vintrig bild! 
Kusinerna på väg hem från dagis, finns det hjärterum så finns det stjärterum! 


Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥