En helt vanlig tisdag?


Idag har jag och Junie varit med Fia.Vi hälsade på farmor på jobbet och sen for vi till Solum och solade lite. Vaaaaarmt...
Hon sov kanske 20 minuter högst mellan 8 och halv 3. När vi kom hem så la jag henne i sängen och bäddade upp med massa kuddar runt henne ( hon kommer snaaart rulla runt riktigt för första gången... ), jag gick iväg och skulle hämta en ny blöja och när jag kom tillbaka så sov lilltrollet. Nu har hon sovit i en timme och det är dags för mat. Ska få lite päron puré och hennes mjölk då så klart. Päron puré vet jag att hon tål så det får hon äta... Sött och gott!
Smakar som äppelmos faktiskt?!

Har varit lite duktigt idag med. Jag har:
- Tvättat
- hängt tvätt
- Diskat
- dammsugat
- städat toan
- rensat klart i Junies garderob.

Så en guld stjärna till mig...
Nu ska jag mata pyret!
Byee



Världens vackraste barn! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Mat och sov klocka


Junie har börjat få in rutin på mat tider. Förrut har det varit lite si så där med det. Hon åt när hon var hungrig och det kunde vara när som helst. Nu äter hon någorlunda lika varje dag.

Angående det som hände i lördags så glömde jag tillägga att Junie inte sov  när det hände. Så någon mardröm kan vi oxå utesluta.
En till sak angående det så ska vi anmäla detta till Hälso och sjukvårdens ansvarsnämd-(HSAN)

Idag mår Junie bra, hon äter, dricker och sover bra. Hennes glada humör blir vi påmind om varje dag! :)
Idag har det inte varit fullt lika varmt som igår så hon har inte varit lika gnällig. Nu sover hon på golvet med snuttefilten över ansiktet. (tycker om att ha det så...)
Tutten håller hon i så ingen tar den av henne.. tihi

Den här veckan blir lugn, Jimmy jobbar alla dagar utom fredag. Då ska vi till Viksjö och komma på Janne Vängmans teatern som pappa är med och spelar. Ja, mamma är med på ett hörn hon med.

Det har fortfarande inte kommit någon bebis som jag kan snusa på. H*n trivs väldigt bra i Satus mage tror jag. Tycker synd om henne bara som måste bära denna lilla krabat i den här värmen.
Förhoppningsvis så kommer h*n nog snart...

Nu ska jag skriva räkningar, byta blöja, hänga tvätt och sedan åka till Faster Madde!

Tjao!



Faster Madde och Junie på Robins skolavslutning.

Utkast: Vilken misslyckad ...


Vilken misslyckad kväll min kära kusin fick. Ingenting gick ju som vi hade tänkt oss. När han kom så åt vi middag och sen for vi till Brittmarie och Ronny och badade i poolen, hoppade stutsmatta och spelade pingis. Hade det mysigt!
När vi kom hem så lämnade vi Junie hos pappa. Observera: Klockan var halv 8 då.
Jag och Jesper går på affären, hyr en film, köper lite godis och återvänder sedan hem. Möts i dörren av en skrikande Junie.
Först tror jag att det inte är så allvarligt så sitter och vyschar en stund, men tillslut så skriker hon värre än en stuckengris och då börjar jag bli rädd.
Lämnar över henne till Jimmy och gör iordning lite vatten. När jag står där så hör jag hur hon låter jätte konsigt så springer dit och Junie är alldeles illröd (förmodligen för att hon skriker.) Hon börjar få lite svårt att andas pga. snor och tårar. Nu börjar jag bli riktigt rädd och ringer mamma, hon säger att vi genast ska ringa efter ambulans och jag gör som hon säger...
Jepser går efter mig och ser så orolig ut, försöker vara lugn och inte visa honom att jag är allt för rädd. Säger att vi ska ringa ambulansen så dom får kolla vad det är för fel på Junie. Då ser han lite nöjd ut och går och sätter sig vid tv:n.

Jag ringer 112 berättar att jag har en 4 månaders bebis som skriker och gråter otröstligt.
Hon frågar om hon har magknip.
MAGKNIP?! Jag skulle väl ändå inte ringa 112 om hon hade magknip?!?!
Hur som helst så surrar vi på och tanten VÄGRAR skicka en ambulans till oss. Jag ber verkligen om att hon ska göra det och då säger hon:
- Men vad kan ambulansen göra då? Du känner ju ditt barn bättre än nån annan.
Ååååh, hade jag vetat vem hon var så skulle jag personligen söka reda på henne och säga ett och annat...
Att jag känner mitt barn bättre än nån annan är så sant! Just därför så vet jag att Junie inte hade magknip, drömt en mardröm eller bara var lite övertrött. Jag vet precis hur mitt barn låter när hon har magknip eller om hon är hård i magen eller är trött. Varför kunde hon inte bara skicka en ambulans så vi kunde känna att kunniga människor tittar på vår stackars dotter?
Jag ber ingen om en ambulans och
hon i telefonen säger iallafall Ja,ja jag ringer dig om en stund, medans kan du lägga barnet i ditt knä med magen hängandes fritt. Jimmy gör som hon säger och Jag och jesper gå ut och tittar efter ambulansen. Som aldrig kommer.
När hon ringer tillbaka så har Junie skrikit konstant i en timme och hon säger att hon aldrig skickade en ambulans.
Hon säger oxå: Barn skriker...
Mitt barn skriker inte så där utan orsak. Hon hade ont och vi var tvungen att bara titta på henne och säga du får ingen hjälp.
Pappa kommer och vi åker till primärvårdsjouren. Hon lugnar oss lite och får Junie lugn. Hon säger att vi kan utesluta magknip eftersom Junie bajsat 2 ggr den dagen och ätit, rapat och mått bra hela dagen innan.
Ho ber oss åka till akuten i sundsvall bara för att vi ska få känna oss säker att det inte är något allvarligt.
Vi åker dit och får vänta en kvart på doktorn som inte kommer. han har inte tid...
Sköterskan tror att Junie hade haft en mardröm.
Just de...
Vi åker hem igen lika ovetandes som innan.

Nu är allt bra igen. Hon har sovit och ätit som hon ska och verkar må bra.
Vi tror att det kan ha att göra med äppeldrycken hon smakade för första gången igår. Vi hittar ingen annan förklaring...

Tummen ner till hon jag pratade i telefon med
Tummen ner till akuten


Tummen upp till pappa som kom och stöttade oss
Tummen upp till primärvårdjouren som lyssnade på oss





Mamma och pappa älskar dig så mycket hjärtat!


helg


Hem kommen från Sundsvall.
Va så mysigt att få vara med sissy, även fast det bara var en liten stund.
Junie och jag sov på en luftmadrass som vi tyvärr inte hade blåst upp tillräckligt hårt...
Först tyckte jag det var perfekt men senare när jag upptäckte att Junie rullade över till mig varje gång jag rörde mig så blev det lite jobbigt... Vid 5 tiden vaknade hon och var lite grinig. Mat, tänkte jag så jag flyttade över henne till soffan, bytte blöja och gick och gjorde iordning gröt. När jag kommer tillbaka så sussar hon så sött i soffan. Förmodligen så var sängen för mjuk så hon blev trött i ryggen, på soffan sov hon till klockan blev 8.

Nu har jag tvättat den sista tvätten. Disken måste jag fixa med, sen ska jag gå och handla lite gotta till mig och Jesper ikväll. Men först ska vi åka till farmor Britt- Marie och bada i deras pool. *brrrr*

Nu somnade Junie med benen rakt upp i luften. Förstår inte hur hon lyckats fastna i baby gymmet. tokfia...

Skulle egentligen vara med Fia idag. Men orken försvann och känner att jag har lite att göra till ikväll..
Imorgon kanske det blir Viksjö eller så blir det bara att vara hemma och mysa.

Nu ska jag iaf springa på affären!

<3


Ty det bästa i livet är gratis och fritt
och ges utan tanke på mitt eller ditt.
Njut som sommarn som gåva ur skaparens hand
och bidrag själv med en blomma ibland.


Viksjö


Nu sitter jag här vid datorn igen...
Idag har jag iallafall varit ute i solen och förhoppningsvis fått lite färg på mig. Till och med Junie har varit ute mycket, men självklart i skuggan... Lill fisen har varit vaken från halv tio imorse till strax efter 3, då slocknade hon i vagnen tillslut.
Det är otroligt svårt att klä henne sånna här dagar. Idag har hon bara haft en body på sig och till slut blev det bara blöjan. Hon smälter i värmen!!!
Ja de är inte lätt.

I helgen jobbar Jimmy nätter. Usch, det betyder flera nätter i ensamhet.. :(
Näe, på lördag så får jag sällskap av Jesper som ska sova hos oss. Vi ska ha myspys, hyra film och pussas och kramas.
Det sist nämnda vet jag inte riktigt om han går med på fortfarande, han är ju en stor kille nu. Vad hette re... 8 år faktiskt!

Nu ska jag ta Junie på en liten tur med vagnen. Hon sover redan, men jag behöver promenaden mer än väl.
Hon har tydligen vaknat... Jag hör morfars rösten!
Tjao!



Mitt liv!

!


pict5064

Mjaa!


Igår var Fia, Malin och Elin här. Vi hade tjej mys, åt jorgubbar, glass och ostbollar! ;)
Va så mysigt att få rå om dom allihop en stund.
Idag vaknade Junie 9, så fick lite sovmorgon. Vi klev upp, åt gröt och satt och mös framför tv:n. Senare ringde faster Madde och vi åkte mot Kramfors till Dollar. Jag såg bara massor som man vill ha, men självklart inte köper för man inte vet vart man ska ha det.. :P haha
Junie har haft det lite jobbigt med magen idag, lite trög. Så ska iväg till affären senare och köpa plommonpure igen. Funderar på att köpa lite messmör att blanda ut i vällingen. Det gör ont i mamma hjärtat när hon gråter hysteriskt för att det gör ont! Usch...
Har dragit ner på vällingen från 4 månader och tar mer av första vällingen. suck, att det ska bli så här. Hon blir inte nöjd med första och får ont i magen av andra...
Lill gumman min! <3

Har gått frm och tillbaka här så jag har säkert nött golvet så vi snart ramlar ner till grannen. Junie somnade för 1,5 timme sedan och sover väldigt oroligt. vaknade av en massa ljud utifrån och det visade sig vara 2 ambulanser och 2 brandbilar som tjöt förbi. Tro vad som har hänt?

Nu ska jag hänga tvätt, göra mig nån mat och sedan åka till Madde för att fördriva tiden där tills Jimmy kommer hem från jobbet vid 11 tiden.


Det går tyvärr inte att lägga ut bilder...

Midsommar firandet är över!


Ja som sagt så firade vi meidsommar i Viksjö med familjen. Det var mycket trevligt!
Jag var i säng vid halv 3 tiden och resten vid halv 4.

Igår åkte jag och Jimmy till Gussjö noret. Folk överallt! Roligast var ju att träffa Fia en stund.
Vi for sedan till stan för att John och Jimmy skulle på Bittens och ta en öl, men det var ju självklart stängt överallt.
Istället åkte vi till Minikrogen och åt lite skräpmat. Halv 4 kom vi i säng!!!
Idag ska jag vända tillbaka dygnet. Junie är lite små ledsen, dom där jobbiga tänderna... :/
Hon har alldeles nyss ätit lite gröt, så nu ska vi sätta oss framför tv:n och titta på nån bra film.

Snart kommer det en till liten bebis till vänkretsen och jag längtar sååååå mkt! Satu är less på allt väntande och vill bara få igång det så snart som möjligt. Du kommer ångra dig när du ligger där! ;) haha
Näe, så är det faktiskt inte... Till veckan ska vi nog ta oss till IKEA och så hon får det sista avklarat.

Nu är skruttis missnöjd, hon saknar nog mamma! ^^
Byyee!

Äta, sova, skita


Junie har precis ätit sin gröt och nu sussar hon sött. Nu väntar jag bara på att hon ska skita faktiskt. Är livrädd att hon ska bli hård i magen av gröten och smakportionerna. Än så länge har det gått bra och jag blandar i plommon pure i gröten varje morgon. Så hoppas hoppas att hon slipper det.

Idag ska vi fira midsommar i Viksjö med heeela familjen, eller nästan hela... Sissy och Nikke är ju inte med. :(
Men vi blir iallafall 19 stycken. Jag längtar!
Junie ska ha sin fina klänning som hon fick av fam. Bäckström igår. Men vad vet man, hon kanske kräks ner den (oxå) så man får byta.. Lill troll! <3
Det har faktiskt blivit bättre sen hon börja äta gröt och annan mat, nu kräks hon bara hälften så mkt.

Nu är det nog bäst att man packar så pappa kan komma och hjälpa mig att få upp bordet från förrådet...
Hade!

Jag förstår inte... Går inte att lägga ut bilder.

Torsdag


Tänk att det redan är torsdag.
Vi va i viksjö i stort sätt hela dagen igår.  Vi fiskade från middags tid till kvällen och inte en enda fisk... Dom hoppade och lekte men var inte ett dugg intresserad av att sätta tänderna i kroken.
Vi skyndade oss hem till nio så jag skulle få se Greys anatomy, men det visade sig att det inte var.. Kanske var sista förra onsdagen?

Idag har vi inte gjort nånting. Eller ja, det gamla vanliga. Städa, diska och tvätta. Jimmy jobbar till halv 4. Jag ska göra iordning fisken. Har ingen aning om vad man ska hitta på till det.Klyft potatis passar till allt! :P
Junie har ätit gröt som vanligt imorse. Hon äter verkligen med heeela kroppen så efter maten fick hon allt ta ett bad.

Nu ligger hon och sussar. Jag ska hänga tvätt och sen lägga mig och vila en stund själv.
Hade!

fisk fisk fisk


16/ 6 Viksjö
God mat, bra sällskap och en tjurig bebis. Jag vet inte riktigt vad det var med Junie igår, tror att det är tänderna som spökar...
Hon åt ovanligt mycket och var väldigt "lätt irriterad". Men hon måste ju få vara så nån dag med.
Jimmy fiskade massor igår, men det blev ingen fisk. Det var väl lika bra eftersom vi inte hunnit äta förra fisken han fick. :P
Kanske ska man göra iordning den idag, eller imorgon?

Idag skiner solen! Vi ska till Viksjö igen. Jimmy och Jon ska fiska. Jag ska ta en promenad iallafall och försöka njuta lite av solen.
Måste höra med Anna om vi kan byta vecka till fjällen. Allt krockade som vanligt på vår vecka.
Jimmy har semester då.
Hans Faster kommer hem.
Junie ska till BVC.
Hoppas, hoppas att hon kan nån annan vecka...

Nu ska jag slänga i en ny tvätt i tvättmaskinen och sen gå och lägga mig en stund till med min älskling!

<33


Junie fick för sig att vara vaken väldigt länge igår. Jag la henne som vanligt i sängen och trodde att hon skulle somna in av sig själv efter några minuter. När Jimmy kommer hem strax efter 23, går han in och kollar till Junie som fortfarande ligger vaken och kikar ut i mörkret. Hon låg där så snällt och tyst...
Idag har jag inte hunnit gjort så mycket. Mest suttit här och kikat på lite grejer. SKa snart hänga en tvätt och plocka ur diskmaskinen. Skulle verkligen behöva dammsuga med, men får se om orken räcker.
Har hittat en mobil jag vill ha, med 8,1 meg pixlar. Inte särskilt billig, så kommer naturligtvis inte ha råd med nån. Men drömma får man...



Snart så ska jag ta mej till Madde så vi kan åka till ok&Q8 och hämta vårt paket. Mina skoooor!

Näe, bäst man sätter igång!

!!!


Längesen det blev en uppdatering...

I lördags gick jag och Jimmy på restaurang. Bara vi två.
Det var så mysigt, men självklart så blev det mest prat om Junie.. hehe Trodde det bara hände på filmer.
Efter middagen var vi på inflyttningsfest hos Madde och Sami, det blev lite singstar och baby snack. En helt perfekt kväll.
Junie fick tillbringa natten hos mormor och morfar. Inget dom beklagade sig över precis.. ^^ Och tack! förrästen...

Idag har vi varit på BVC. Junie väger nu 7 kilo och är 62 cm lång. Stor flickan våran! Imorse fick hon lite banan och mango pure, det gick ner av bara farten! Det är så kul att hon är så matglad.
Efter det var vi och grattade Ella på studenten. Junie fick några jätte fina grejer som hon gjort själv.
Kom på nu att jag faktiskt inte ätit någon riktig middag, blev en sen lunch...

Imorgon blir det nog Viksjö så vi får träffa moster och Nikke!

...


Grattis alla studenter!

Skulle packa ner Junie i vagnen, ta bussen in till stan och kolla på alla studenter som gick ut på trappan.
Men orken fann sig inte, så det fick vara.
Mycket folk, möjligtvis regn och en gnällig bebis. Det lockar inte...
Näe, istället åkte jag till faster Madde och fikade go fika. Sen vidare till farmor Britt- Marie. Junie fick bada i sin nya pool inomhus. Hon blötte ganska garanterat ner hela köket. Så roligt var det! :)
Hon fick även prova på mosad potatis för första gången. Det var väldigt spännande och mycket omtyckt. Imorgon tänkte jag koka en morot och se om hon tycker det är lika gott.. :P

Senare kom mormor Carina och hämtade oss. Vi for in till staden och kollade på morbror Jons bal. Han va så stilig! Plötsligt slog det mig vad otroligt stor min lillebror blivit... Han är nästan dubbelt så lång som mig och ändå 5 år yngre?
Han går ut 9:an och hade nyss sin första bal!
Tog massor med kort med mamma och pappas kamera, så bilder kommer senare.
Junie hade fullt upp med att kolla på alla människor och bilar. Puh...
När fotograferingen var över så åkte vi till Bergeforsen och fira Sofia som tog studenten idag. Junie snodde all uppmärksamhet och vandrade från famn till famn. Inget hon led direkt av från början, Men vid nio tiden kom tröttheten ikapp och det blev lite tjurigt.

Nu är vi hemma i lugnet.
Junie sover.
Jimmy spelar PS3
och jag sitter här.

Imorgon ska vi på kusin Robins skolavslutning. Så ingen ro hos Söderqvist/ Genbergs.
Klockan är tillräckligt för att få sova nu... så Godnatt kära läsare!



Måsten!


Nu har Junie fått en hoppgunga. Hoppas hon kommer tycka om den lika mkt som jag! :P

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen fara till staden och handla student prsenter. Svårt...
Efter besöket där så ska jag nog till Viksjö och kopiera ett kvitto på bilen igen och skicka in. Nu ska det bli ordning och reda!
Kanske åker vi till siss ikväll med. Längesen vi träffade dom nu så tror det lutar åt det hållet. Iaf för mig och Junie.
Jimmy har fått hem det nya spelet så nu sitter han bara framför tv:n. Kan ju inte klaga på att det är för fint väder för att spela iaf.. Så han får väl spela då. :)

Näe ta å göra mig iordning då!

ÅH!


Har precis upptäckt att Junie har fått två pytte små tänder. Det kommer se ut som har små huggtänder! :P
Gullprutt!

Vi hade lite kul med Junies helium ballong idag.
Haha synd att jag inte vet hur man lägger ut filmer...
Hjälp?!
Lät sjukt kul iallafall!

*******


Igår for vi till farmor och fikade, Jimmy skulle fara iväg och köpa nån plast till båten, jag och Junie stannade kvar och solade lite i blåsten. Under tiden Jimmy var borta så hann jag och Farmor planera ett helt hus. Det skulle bli riktigt bra fkatiskt om vi skulle få det som vi vill ha.. :P
Det visade sig iallafall att Jimmy hade åkt till Micke och spelat badminton. Jag blev självklart sur eftersom han faktiskt skulle vara med sin familj hela den dagen, så när han kom hem igen så fick han smöra massor för att få ett liiiiitet smile från mig.
Vad är det som händer med mig? Jag brukar verkligen inte bry mig om sånt och absolut inte bli sur för små saker...
Iallafall så fick han mig på bättre humör igen.
På kvällen for vi tillsammans till Brunäs och hade badminton turnering. Jag och Satu vann stort (inte...)!
Va väldigt längesen jag spelade det sist, jag va ju jätte duktig på det förrut...
Vi hyrde en film, köpte massa gotta och bara mös resten av kvällen. <3
Imorse vaknade Junie halv 11. Vad är det som händer med henne?! Hon sov i 13,5 timmar.
 
Nu ska vi vänta på pappsen som är och hjälper gammel farfar med husbilen.
Kanske åker vi till staden och kollar på studenternas dans.
Eller så kanske vi tar en promenad.

Ingenting bestämt än faktiskt...

Nu ska jag iallafall lägga mig under babygymmet med snuttis och leka lite...


några veckor gammal.

Familje middag


När jag hörde hon gny lite försiktigt där i sängen så tittade jag på klockan, och höll ärligt talat på att få en chock!
Halv 10 fick jag sovmorgon till idag. Är det inte helt otroligt?!

Igår åkte jag och Junie till Jespers kalas. Barn, barn och barn överallt. Shit...
Junie hade fullt upp med att titta på dom små energi knipperna. hehe
Blev bjuden på världens godaste kladdkaka. Min moster gör nog den bästa kladdkakan som finns!!!

Johanna och Junie

Till middagstid åkte vi och Jimmys föräldrar till Viksjö. Som vanligt så blev det en super middag och jag blev så mätt att jag fortfarande inte har blivit hungrig!
Vi hade jätte trevligt och det är så skönt att föräldrar och svärföräldrar kommer så bra överrens.

Nu ska jag väcka älsklingen, göra en dunder frukost och sen ska vi bara njuta av varandras sällskap. Vi tre.


Mhmm...


Vi tog en riktig sovmorgon idag. Skönt må jag säga.
Inte precis världens bästa dag idag. Jag har nog varit en riktig surkärring och gnatat om allting!
Vet inte vad det är för fel, kan börja grina för ingenting...
Jag vet inte om jag kanske kan skylla på spiralen. Inte riktigt van med dom här nya hormonerna...
Är ju otroligt känslig för nya grejer så det skulle verkligen inte förvåna mig.
Skulle egentligen på middag hos moster M idag. Men känner inte för att träffa en massa folk och försöka visa sitt glada jag, när jag verkligen inte känner mig glad.
Jimmy bestämde att vi ska hålla oss hemma och bara rå om varandra. Vi 3.
Känns skönt. Jag saknar min Jimmy och jag älskar min Jimmy,
Fast jag kan vara en elak surkärring ibland, så vet han precis vad han ska säga för att jag ska kunna klättra upp ur detta surhål.




Nu tänkte jag visa hur det blev igår...



Fundrar på att byta ut dom svarta mot mörk brun?


Junies fina lamp krona.


Under hyllan ska det komma upp massa bilder på pluttis! <3


Sött!


Sötare!

Gaah!


Monteradeb ihop Junies fina lamp krona och skulle sätta upp den. Ringde till pappa för att vara säker på att jag slagit av strömmen rätt.
Gjorde precis som man ska (tror jag...) slog på strömmen och gick in för att se, men lampan lyser inte.
Är lampan sönder?
Gjorde jag fel?
Funkar inte elen där uppe i taket?

Blev lite smått deprimerad och diktade ihop en "vacker" lite ramsa.


Gav upp och tänkte att den fick väl hänga där tills Jimmy kommer hem.
Jag klättrade upp igen och skulle BARA hänga dit lampan igen, och då får jag värsta stöten!!!!
Elen uppe i taket fungerade iallafall...
Måste nog erkänna att det var jag som hade gjort fel. Suck...

Aja, bilder kommer sen på mina nya fina gardiner, den "älskade" lampan å vårt ny möblerade rum!



Vadå?


Jag vet inte vad jag ska skriva så jag visar massa bilder istället...
Enjoy!




Tittut!






Med mormor på IKEA ^^



Igår på väg till Morfar


och nu...

buuuu


Igår var jag i Birsta med mamma och mormor. Jag kom så sent så vi hann mest bara fika tillsammans och surra lite. Jag fortsatte till IKEA och köpte en hylla och några krokar. (bilder kommer sen på mitt smarta mästerverk.)
Köpte en vanlig stång som jag tänkte sätta på hyllan och lösa krokar som man kan hänga dit. Smart tyckte jag, då kan man välja hur många man vill ha och ändra om man behöver eftersom!
Köpte även vita spetsgardiner till sovrummet. Ska försöka få lite ljusare färger dit, nu är det svart och rött i stort sätt. Börjar tröttna på det. Vi ska även försöka möblera om lite, men vi får väl se hur pass bra det går...

Inatt har Junie inte sovit särskilt bra. Hon vaknade vid 3, 5 och halv 7 och var klarvaken. Det var inte jag!
Det var ingenting som passade, varken tutten, sånger eller pussar. Efter några minuter somnade hon nog av ren utmattning. Jag tror kanske att det är någon tand på g? Hon dreglar ju väldigt mycket och ska bita i allt!
Ingen feber hade hon iallafall så något allvarligt kan det ju inte ha varit.

Nu är hon som vanligt, glad och pratar som bara den! Vi ska göra oss iordning och åka till farmor snart. Först måste jag hänga tvätten...

See ya



Vadå spökbild!? :S
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥