Tre dagar kvar...


Junie räknar ner till hennes femårsdag. 
Varje morgon sen två veckor tillbaka har hon frågat hur många dagar det är kvar. 
Imorse tjöt hon av lycka när det BARA är tre dagar kvar!

Igår tillbringade vi hela dagen och kvällen i maland. Junie och Amos lekte hela tiden, små gnabbades lite och skrattade så man måste le själv!
Vi gick en liten prommis med hundar och barn medan Angelika och "klenning" va hos frissan. När jag kommit hem slängde jag barn och mig själv i säng, vi alla somnade nog innan huvudet låg på kudden. 
Henning 💙

Prommis

Lite bus och lek innan vi gick in

Nyäten, mätt och glad!

Idag har vi tagit en lång sovmorgon, tagit en prommis och grillat ute på gården. Vi har försökt tagit vara på solen som visade sig en stund. Camilla köpte massa korv, gotta och Festis så vi har mått riktigt gott! 
När solen försvunnit packade vi in oss i bilen och handlade allt till Junies kalas på fredag och barnkalaset på lördag. 

Imorgon ska junie på dagis, Hedda och jag ska försöka baka småkakor, chokladbollar och maränger.
 
Sover gott i vagnen 💜


JAG har tittat på OS. Skidor tycker jag faktiskt är ganska roligt att titta på. Tänker på när jag var liten och var hos mormor och morfar. Skidor i bakgrunden, morfar i soffan, jag och mormor vid köksbordet med kubb, mjölk med hallonsylt i och allvarliga samtal. ❤️ 


Kalas!
Fyndade en gjutjärnspanna på Coop för 99 kr!! Kostat 499 kr. 

Nu ska jag hoppa i duschen, luktar eld och håret ser ut att vara doppat i olja... 😆 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥