Snart är det jul!


Dagarna flyger förbi! Jag längtar sjukt mycket till jul, det blir mysigt ljus ute och inne! 
Just nu försöker jag få tiden att räcka till att måla, ta hand om barn, hus, träffa min sambo... Hur ska jag ha tid att jobba? 
Jag vill bara få målningen och slipningen klar så tapeterna kommer upp nångång! 

Junie och Hedda växer och utvecklas. Bara sedan i somras tycker jag att junie har blivit så stor. Hon förstår så mycket och hon KAN så mkt! 
Hedda lär sig nya saker hela tiden, både bra och dåliga... Hennes nya hobby är att trycka av och på tv:n. Ajaj, är ett ord hon mest rycker på axlarna åt. 
Blir hon förbannad så hörs det, genom hela älandsbro tror jag... Hon älskar att pussas och kramas. Bästa leken är att bli jagad, skräckblandad förtjusning! 

Förkylningarna har avtagit och jag hoppas dom håller sig borta ett bra tag till! 

Bustroll....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥