Nya tag


Hedda fick feber, den gick över, full fart hela dagen/kvällen, sov hela natten! 
Jag lämnade henne på dagis för att få lite tid för matten. En stund senare ringer dom från dagis och säger att hon inte alls är så pigg! 

Mammahjärtat gick i tusen bitar, va dum jag var som lämnade henne alldeles för tidigt! 😢 
Imorgon blir det vab, vilket inte alls blev populärt för Junie, hon blev faktiskt riktigt sur! Hon skulle ju äntligen få vara kvar på dagis enda till halv fem! Vi möttes halva vägen och nu är hon nöjd igen. Som tur är så ska Eldon på dagis imorgon, så dom kunde lämna och hämta Junie oxå. 
Det känns ju riktigt bra att hon känner sån glädje för dagis. Jag har dåligt samvete för att det kan bli långa dagar och Junie älskar det! 

Idag blev lite gjort iallafall, vi har fastnat lite på en uppgift. Hjärnan arbetar så det snart ryker ur öronen! Det känns som att vi är väldigt nära lösningen, men vi kommer lixom inte över det sista hindret! 

Imorgon ska jag och Hedda bara vara hemma och ta det lugnt. Städa lite, tvätta, mysa och bara ha det bra. 
Det blir fiskpinnar och potatis till middag, till Junies STORA förtjusning. 

Vi saknar redan pappa. 
Junie frågade Hedda idag vart pappa va och Hedda gick till dörren och tittade. 
Då brast hjärtat ytterligare litegrann...

Bara 8 dagar kvar... ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥