Jobb, ledighet, foglossning och allt annat som hör vardagen till


Ni som känner mig vet att jag kan vara duktig på att gnälla. Särskilt närvar har ont.
Jag har sällan och aldrig ont nånstans, så när jag väl har det så gnäller jag. Säkert rätt mycket...
Nu ska jag gnälla lite till!

Jag har fått foglossning, eller egentligen har jag haft det sen tidigt i graviditeten, men innan visste jag vad jag skulle göra för att det skulle gå över eller för att undvika att jag ens fick ont.
Men nu!
Efter helgens jobbhelg har det onda inte försvunnit, alls! Idag känns det något bättre än igår, men jag har ont och jag tycker inte om det.

Min barnmorska sa sen första gången det kom på tal att jag ska beställa ett bälte, men jag tyckte det kändes onödigt då jag faktiskt vet hur jag ska göra för att undvika det. Som sagt efter helgen så insåg jag att det blivit värre och jag tydligen inte kan undvika det längre. Så igår ringde jag och beställde ett och eftersom jag har världens bästa barnmorska så fixade hon ett snabbt som jag kunde hämta idag. 300 kr fattigare blev jag, men jösses vilken skillnad! Jag trodde aldrig det kunde göra sådan skillnad, man känner stabiliteten och varje steg gör inte ont längre!
Nu måste jag bara tänka på att inte korsa benen när man sitter/ ligger, flytta fram på stolen innan jag kliver upp och ta korta steg, så ska det nog inte bli värre iallafall.
Jag har en månad kvar att jobba och från idag så känns det faktiskt möjligt! I tisdags kändes det som det var omöjligt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥