Junies önskelista


Trosor i strl 110 och upp... Sagoskivor : gärna Bamse, nalle puh, jake och piraterna. Pyssel: pärlplattor, lättare sy Hårssnoddar, hårspännen, klämmor Kläder strl 110 och upp... Strumpor strl 28 Enligt Junie: Låtsas telefon ( " jag får väl en riktig när jag blir vusken?") Blomma som är rosa Hum.... Nå viktigt... En... En... Leksaks hund som kan skälla å ha koppel på sig. Som Kasper!! En orange ko.. Ja, de va väl de. :)

Fredag


En ledig dag som Jimmy har spenderat i sängen med 40 graders feber och jag och junie har varit på affären, hälsat på tanterna på jobbet, tagit en sparktur till Jossan och fikat, lagat go middag och sen haft myskväll med godsaker och tittat på Björn bröder. Jag har även eldat, möblerat om, ringt massa viktiga och oviktiga telefonsamtal. Jag skulle vilja påstå att vi har fått mkt gjort och endå har jag känt att det har varit en ledig dag. Imorgon hoppas vi på lika fint väder så ska vi ta en lång sparktur och försöka träna knocken lite.
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥