Ojdå...


Vilken otroligt dålig uppdatering!! Junie har blivit fyra, hon växer så det knakar, har roliga funderingar och frågor som jag sällan kan svara på... Hon har berättat för alla hon träffar att hon ska bli storasyster, till tanterna på mitt jobb har hon berättat det massor med gånger och tycker det är väldigt underligt att dom inte kommer ihåg det nästa gång hon hälsar på..(jobbar med dementa). Jimmy har bytt jobb, han trivs som fisken i vattnet och jag tror Eltel kommer bli så nöjd och glad att dom satsade på just honom! Jag- är lite tjock och kommer ännu tjockare bli. Kan inte komma ihåg att jag tyckte de va jobbigt att "bli tjock" förra gången. Får ont i ryggen om jag sitter förlänge, kan inte sitta hur som helst, kan inte ligga på mage längre(!!!!!), konditionen har blivit katastrofalt dålig och energin tar slut mkt fortare. Nu när jag fått gnälla lite så kan jag ju säga att det är underbart att vara gravid igen! Efter illamåendet och tröttheten försvann så njuter jag i fulla drag! Bebisen är ALDRIG still... Jimmy har känt hur den gör kullerbyttor och sparkar och har sig. Om två veckor ska vi på ultraljud och förhoppningsvis får vi reda på vad det är för litet busfrö som bor här. Imorgon går jag in i v. 18 så snart har halva tiden gått! Tjockrock har blivit lite "bortglömd" mitt i allt som hänt här. Vi försöker ta oss ut i skogen så mkt jag orkar och lite mentalträning hemma blir det. eftersök, apportering och kurser får ligga på hyllan ett tag. Tack och lov så har jag Camilla som tar med honom (och ibland mig) på långa promenader och stadsträning. Tack!<3 Hemma börjar det bli fint i rabatterna och gräset är skyhögt! Gräsklipparen bestämde sig för att lägga ner efter två varv, så det ser lite konstigt ut. Jag har massor av planer i sommar, förmodligen kommer inte ens hälften bli gjord eftersom orken inte räcker såå långt. Men lite ska väl bli gjort! Jag bjuder på en Magbild som är någon vecka gammal :)
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥