Lördag


Jimmy har varit på kryssning med jobbet. 
Jag, junie och Hedda har haft en lugn fredag med god mat, fredagsmys och film. Det blev en tidig kväll å därför en tidig morgon idag. Vi sopade uppfarten ren från all sand och grus igår, idag har vi städat och tvättat bilen. 
Junie är lite piggare, varit feberfri nu på eftermiddagen. 


Nu längtar vi efter pappa!

Vååår


Det syns i rabatten!  

Idag skulle jag lämna junie på dagis, gå en prommis med hundarna, hälsa på på jobbet och beställa nya arbetskläder, hämta junie på dagis, handla, laga mat och däremellan tvätta, slöa, amma, byta blöja... 
Istället vaknade junie inatt, kom in till oss och klagade på ont i halsen. Jag kände på henne och hon var glöd het!
Inget dagis alltså, till Junies STORA besvikelse eftersom det va invigning av piratskeppet på dagis och man fick klä ut sig... 
Linnea kom hit imorse och va med junie medan jag och Hedda for till jobbet för att beställa dom nya kläderna. Hälsade på lite tanter som inte kunde låta bli att nypa henne i kinderna! (Personalen var inte mkt bättre...😉) 
Nu sover Hedda ute, junie och jag tittar på barnprogram och äter toast. 
Jura och rock ligger på varsin sida av vardagsrums golvet och sover. 
Idag blir det en lugn dag!
När pappa kommer hem ska vi byta bänkskivorna, sen ska vi fortsätta slöa! 
Meh?!?


Varför kom vintern tillbaka? 
Igår såg det ut så här:

Vi va ute mest hela dagen, junie lekte cirkus och klättrade på stenar och i träd. Hedda sov, jag skottade, plockade undan lite på gården och grannen kom förbi på en kaffe som vi drack ute på bron! 
När hon skulle gå hem kom Jossan traskandes förbi, så bjöd in henne på en kopp kaffe med. Det blev en massa surr och jag fick inte så mkt mer gjort. 😊 
Efter middagen drog Camilla med mig och Hedda på en promenad, tur man har henne... 💜

Idag när jag tittade ut såg det verkligen inte lika mysigt ut ute som igår! 
Jag plogade mig ner med hjälp av bilen och åkte till Madde och Eldon. Vi handlade lite och lämnade in bilen så det blev nån ordning på hjulinställningen. 
När vi kommit hen igen va det bara att dra fram snöräven igen så man kommer upp på gården. 
Snön va tung, klibbig och jävulskt jobbig!!!
Men på nåt vis så känns de bra efteråt, man har jobbat med kroppen, blivit svettig och det ser rent ut på gården! 

(Träningsvärk imorgon!!!!!!)


Nu ska jag slappa i soffan tills det är läggdags. 😊!!!


Dagarna går i ett och jag har fått MASSOR gjort!
Jag är med i en grupp som heter återbruka mera på Facebook, och den sidan har gett mig så sjukt mkt inspiration! Jösses vad man kan göra mkt utan att det ska kosta, de mesta har man till och med hemma! 
Det bästa av allt är Att man kan skryta med att man gjort det själv!
Jag har börjat med badrummet uppe. (Efter två år fick jag äntligen fingrarna ur...)
Tvätta, måla, planera!
Jag har tusen idéer, men inte så mkt plats...
Jag har målat taket vitt, väggarna är än så länge bara grundmålade. Golvet är mörkblått och det ska få förbli det. 
Jag ska försöka få tag i en rund spegel, helst med en ram på. På ena väggen ska jag sätta upp fiskenät, är det någon som har något liggandes nånstans?

Så här ser väggarna ut, gräsliga!!!

Igår va syrran å pojkarna här, vi hade så mysigt! En riktig slappar måndag blev det! Idag har junie varit på dagis, jag och Hedda åkte till faster och Eldon. Nu ligger hela familjen och sover, förutom jag... Jag kan inte riktigt slappna av. Har massa energi och tusen tankar i huvudet! Ska försöka varva ner lite och hoppa i säng i lagom tid idag... 😆imorgon ska junie på dagis igen, jag ska fortsätta måla, ta en prommis och kanske man hinner in på nån loppis under dagen med.

Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥