Regn...


Vädret tillåter inte mkt utegöra nu... Jag som hade tänkt hösta och klippa gräset för sista gången. Gräsmattan liknar mest en lerpöl nu med stora äckliga svampar på!!!

Glukosbelastning gick bra, äckligt som bara den är det, men trots allt skit jag faktiskt stoppar i mig så lyckas min kropp ta hand om det på rätt sätt. När jag blir gammal och grå kommer jag säkerligen få diabetes iallafall på grund av just all skit jag nu stoppar i mig... (Inte för att du är gammal och grå pappa!!! <3) 

I söndags va vi flera, flera stycken som hjälpte mormor och morfar att flytta till en lgh. De gick bra och det var folk vart man än vände sig! Mkt blev gjort och det roligaste va ju att få träffa släkten. 
Dagen efter fot jag och junie dit ensam och hjälpte dom att hämta lite mer grejer och packa upp. Det var betydligt lugnare och jag tycker nog att vi fick mkt gjort även då. Det bästa va endå att vi fick lite egentid med mina älskade morföräldrar, händer inte lika ofta som jag skulle vilja... 
I tisdags hade jag åkte jag å Camilla till arken med vovvarna och fick klorna klippta, gick snabbt och billigt va de oxå!
Efter det åkte vi till birsta till sissy och Amos. Tiden gick väldigt fort så helt plötsligt va klockan middagstid och dags att åka hem!

I onsdags skulle vi till drakborgen med camilla, Satu och Matilda, men vädret tillät inte utflykter så vi stannade här och barnen fick leva rövare på Junies rum istället. 

Igår va de nästan samma skitväder, eftersom jag har en hel del målar projekt  här så tyckte jag de va lämpligt att göra de. Köpte en godispåse och smörade in mig hos Camilla så hon kom och hjälpte mig! 
Idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Tänkte måla lite till och sen kanske vi våldgästar Junies nya lilla kusin en stund. Längesen vi träffades nu... 

Det bästa med att få vara hemma nu är att man inte behöver bestämma nåt för att hinna med sig, man tar dagen som den kommer och man gör vad man känner för. 
Nu ska vi hoppa ur sängen äta lite frukost, fick en lång sovmorgon och en massa morgonmys, men nu är lilltrollet hungrig! Ja, jag med faktiskt... :) 

 

Tisdag


Äntligen är ledigheten här! 
Från och med nu går jag hemma tills vi blir en till i familjen. Jag har massor att göra så jag kommer ha långt ifrån tråkigt! 

Idag har jag haft kvalitets tid med mamma. Vi lunchade och gick en vända på stan. Mysigt att få rå om mamma lite själv utan barn eller någon annan med faktiskt! <3 
Jag har oxå hunnit träffa Emma och världens busigaste Maja. På väg hem "råkade" jag stanna till hos svägerskan så jag fick snusa på lilltrollet. Så mysigt! 
Junie har tillbringat heeeela dagen hos farmor idag, dom har bakat en massa och lekt. Hon somnade på två röda när hon väl kom isäng! 
Jimmy har legat halv dö hela natten och dagen. Äckligt hög feber, hoppas det ger med sig snart... mitt stackars hjärta! 

Imorgon ska jag göra glukosbelastning, gruvar mig... Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!Nu ska tjockisen gå och lägga sig. Tidig morgon väntas!Gnatt! 

Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥