Technichus


Igår tog jag och Madde småttingarna till technichus. Dom sprang runt som yra höns och visste inte vad dom skulle börja med! Samtidigt som dom hade ett himla sjå att svara i telefonen när Alfons farmor ringde var femte minut. 


Eldon tyckte nog att det bästa av allt va "traktorn" som han kallade den. Hedda tyckte den va lite läskig och blev mätt på den rätt fort... Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥