Mössinvation!!!!


Jimmy har varit borta sedan i torsdags förra veckan. 
Bara därför har det flyttat in massa möss i vårt hus. 5 möss har vi tagit sedan dess, förhoppningsvis är den familjen utplånad nu. 
Jag har haft en sjukt jobbig vecka, jag har insett att min största rädsla är att måsta döda någon. Det är ju bra... Men det är även väldigt jobbigt bär man faktiskt inte vill ha skadedjur i huset heller. 
Som tur är så har jag haft en snäll kompis, svägerska och svärmor som hjälpt mig. Två av mössen fastnade fel i fällan och levde, jag ringde til Jimmy och grinade för att JAG måste slå ihjäl då stackarna... Töntigt kanske, men det gick bara inte! Vet inte hur många gånger jag lyfte vedträt för att slå till och stannade två centimeter ovanför musens huvud, storbölade och skrek döööööööööö! 
Stackars möss, hemska kärring som inte förkortade lidandet... 
Nu har det varit lugnt i ett dygn och jag hoppas verkligen att det inte kommer fler. Isåfall kan dom väl vänta tills Jimmy kommer hem imorgon.

Annars har vi haft fullt upp hela veckan med att besöka vänner och få besök! 
Junie har varit hemma från dagis eftersom de går magsjuka. Hedda har varit snäll som vanligt, växer gör hon och har mer och mer vakna perioder. 

Nu ska vi ta i hoppa i säng alla flickor. Vi gäspar ikapp och en tidig kväll behövs verkligen.
Bilder från veckan som gått. 

När man har magknip är det skönt att ligga på mage och bli klappad i rumpan.


Lillasyster vaknade och skrek, junie stoppade in rutten och höll kvar fingret så hon inte skulle tappa den igen. Så somnade dom. Junies finger på tutten och Hedda håller i hennes fingrar. ❤️

Kusin Eldon skrattar åt Junies bus!
Sitter i bärselen klarvaken! Fem minuter senare sover hon... 

Någon snodde kameran..... 💞

Lättnad!


Nu när jag vet att jag är "frisk" så fick jag helt plötsligt jätte mkt energi! De värsta är att jag glömmer då bort att dricka eftersom jag har så mkt annat jag vill göra, de resulterade i mega huvudvärk...
Igår var jag till farbror och fru doktorn, kollade upp knölen jag har i armhålan sen några månader tillbaka. Det visade sig vara en lymfkörtel som blivit förstorad av en infektion. Förmodligen när jag varit förkyld. Den såg helt frisk ut bara det att den inte "gått tillbaka" till vanlig storlek. 
Jag kan leva vidare i min lyckliga lilla bubbla utan de dör svarta orosmolnet runt mig! 

Idag har vi tjejer myst med offan å mommen, varit på stan med faster och Eldon och nu väntar vi på att Camilla ska komma hem så vi kan göra nån middag och sen ha fredagsmys. Pappsen är flera mil ifrån oss och ska förmodligen vara borta tio dagar med jobbet. Stormen Hilda eller vad den hette har sett till så flera tusen hem är utan telefon uppe i norr. 
Helgen kommer bestå av kalas för Millan, mys i viksjö, å sen måste jag hem och kolla om dom äckliga mössen fastnat i fällorna. Blääää! 


Offan lyckas charma till sig en hel drös med leenden av Lillis! 


Helgen är över...


Och jag har fått ut så mycket av den. 
Disken står kvar, tvätten likaså... 
Men så mycket energi jag fått!

Fredagen spenderade jag och flickorna i viksjö eftersom Jimmy var på firmafest. Vi blev ompysslade som vanligt och fyllde magen med massa gotta! 
Lördagen blev vi bjuden på middag hos svärisarna, åt årets sista grillat!
Vi körde charader, jag vann!!! Inte... 
Idag har vi bakat lussekatter, pepparkakor och bullar med Matilda, svärmor och faster Madde. Junie och Matilda var jätte duktiga i ungefär en halvtimme, sen var det mest lek och bus resten av dagen. En hel del grin blev de oxå.. Junie slog armen, Matilda slog huvudet, Hedda och Eldon avlöste varandra när hungern slog in.
Efter drygt fyra timmar var vi klar och vi kom hem med en hel påse full med bullar! 
Nu sitter vi halvdöd i soffan. Hedda har varit vaken i drygt två timmar, hon har legat här och smilat så vi smälte till två pölar här! ❤️ 
Snart är det dags för sängen, imorgon ska vi på BVC, har den där lilla oron i kroppen, men de bör inte vara någon fara... Hon äter ju som en häst! 
Bjuder på några bilderEldon sover sig igenom mest hela baket.. 💜

Hedda


Äntligen är hon här! 
Vår efterlängtade, vackra, underbara, fina lillasyster!❤️❤️❤️❤️
Förlossningen gick som hejsan, jag var med under hela förlossningen och kände hur jag hade kontrollen över allt som hände! 
12:05 var vår välskapta dotter Hedda Marie Söderqvist född!
3524 gram och hela 50 cm lång. 

Det har redan gått en vecka, det känns som det var igår samtidigt som det känns som hon alltid har funnits hos oss! 💞
Junie är så otroligt stolt över lillasyster, vi får knappt hålla henne för junie tycker hon ska vara med sin storasyster när hon är ledsen, hungrig och trött. Hon hjälper till med att byta blöja, byta om till Pyjamas på kvällarna och välja kläder på morgonen. 

Idag blir det en riktig slappardag. Jag ska städa undan lite och dammsuga!!! 
Vi har träffat folk istortsätt varje dag sedan vi kom hem, vilken inte har gjort så mkt eftersom vi har varit ensam antingen på dagen eller kvällen. 

Bjuder på lite bilder:
Jag är en person med tusen bollar i luften - men sällan får nånting vettigt gjort! Mitt liv snurrar mest runt min familj, som består av mina två barn Junie, Hedda, min kärlek och pappa till barnen Jimmy och vår jaktlabbe Rock. Vi bor i ett gulligt litet hus en mil från stan, sen 2011. Ett renoverings projekt som vi sakta men säkert håller på med när tiden tillåter.

När jag vill koppla av umgås jag med familj och vänner, tar en tur till svampskogen, går på loppisar där jag brukar fynda gamla grejer och sen måla om och göra nytt, eller varför inte åka till mitt andra hem Birsta... Jag tycker om att fota, kameran eller telefonen är oftast smockfull. Här kan ni läsa om mitt liv som tvåbarnsmamma, mina funderingar och allt som hör därtill! ♥